Loslaten

"Loslaten betekent tijdelijk het houvast verliezen. Niet loslaten betekent voor altijd het houvast verliezen."

Søren Kierkegaard

12 december 2012
Natuurlijk krijgen we vaak mailtjes van mensen die googelen op 'loslaten' en dan op onze website terechtkomen. En wij zijn blij met alle mooie programma's en gereedschappen die wij kunnen bieden om zo'n proces van loslaten te kunnen ondersteunen. Naast deze programma's die we intensief begeleiden willen we ook aandacht besteden aan een aantal...

Loslaten

   

Loslaten is de gezamenlijke onderneming van Inge Tjoa en Rinze Terluin. Zowel zakelijk als privé zijn wij elkaars partners.

Loslaten is niet alleen de naam van ons bedrijf. Het vormt ook de kern van onze missie en die is mensen inspireren om een andere route te kiezen als de ingeslagen weg vol obstakels is en misschien wel doodloopt. Zoals een bootje pas loskomt van zijn ligplaats aan de steiger als je het touw losmaakt, zo kunnen veranderingen pas optreden als er iets wordt losgelaten. Dat kunnen mensen zijn of bezittingen, relaties of overtuigingen. Door los te laten ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen, nieuwe ideeën. 

 

 

Loslaten zien we als de belangrijkste vaardigheid voor deze tijd. En ook als een plezierige levenskunst. In de tijd waarin we nu leven zijn we constant onderhevig aan veranderingsprocessen, of we dat nu willen of niet. Niets is meer "zeker". De enige zekerheid vind je binnen in jezelf. De rest is er om los te laten.

Vanuit deze visie bieden we een aantal programma's aan die erop gericht zijn zowel mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel inzicht te geven in je heelwordingsproces. En dat ook vooral te voelen, te beleven en op een hoger niveau te integreren.