Life Balancing

"En toen kwam de dag dat het risico om opgevouwen in de knop te blijven zitten groter was dan het risico om te bloeien." Anais Nin

Wat is Life Balancing?

Het Life Balancing programma biedt een prachtige gelegenheid om weer in contact te komen met de uitgangspunten van jouw eigen, unieke leven. Zeker als je het gevoel hebt het spoor bijster te zijn, biedt Life Balancing je een serie handvatten die duidelijkheid brengen als er sprake is van chaos, onzekerheid en twijfel.

Een Life Balancing traject bestaat uit een unieke combinatie van een aantal helende methodieken, die je mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel weer bij je kern brengen. En vanuit die kern is het een stuk gemakkelijker om het leven te leiden zoals het voor jou bedoeld is. 

Werkwijze: na de intake bepalen we hoe het traject eruit zal gaan zien. Over het algemeen beginnen we met een Astrologische Integratie sessie. Daarna wordt in samenspraak bepaald hoe het Life Balancing programma het meest effectief kan werken voor jou.

Een Life Balancing Programma beslaat doorgaans maximaal 5 sessies in een periode van drie maanden.

 

<<Lees verder>>

 

Wat zeggen mensen die Life Balancing gedaan hebben?

“Zijn wie ik werkelijk ben. Dat is wat Inge binnen een paar maanden voor elkaar heeft gekregen. Op een zeer intuïtieve en liefdevolle manier begeleidt zij je in dit proces. Van het gevoel van "geen grond onder mijn voeten te hebben" naar "het gevoel voor het eerst werkelijk in mijn schoenen op deze aarde te staan.”

Iris den H – Baarn  


“Hierbij wil ik jullie meedelen dat er een straat naar jullie vernoemd is. Dit als dank voor hetgeen jullie voor mij gedaan hebben. Enkele jaren geleden begon bij mij de zoektocht naar een weg die ik met  plezier en voldoening zou kunnen volgen. Van de manier waarop jullie mij zomaar de goede kant opstuurden, sta ik nog steeds een beetje versteld. Welke straat dan naar jullie vernoemd is? Je kunt hem altijd herkennen … het is die weg zonder beren.”

Rob B. - Pesse  


“Door alles dat jullie mij hebben aangereikt, vallen dingen nu steeds meer op hun plaats. De betekenis van mijn leven, mijn missie en mijn eigen verantwoordelijkheid hierin zien en nemen. Nu ik dit alles weet voel ik me waardevoller, rustiger en durf ik meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Er zijn steeds vaker momenten waarop ik me gewoon gelukkig voel.  Ik ben enorm dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen.”

Lies D. - Middelburg