Boeken

Overvloed

"Pure magie. Terluin beschrijft dezelfde natuurwetten als 'The Secret', maar dan op een kalme, niet-sensationele manier. Bovendien is er plek ingeruimd voor een belangrijk onderdeel van het omgaan met deze magische principes: loslaten."

Happinez

Groot, Groter, Jij

"Een absolute aanrader. Vlot geschreven met een humor en een lichtvoetigheid waardoor het geen moment zweverig wordt noch verveelt. Vol met praktische tools en tips voor wie er zelf in het daagse gebeuren mee wil oefenen. 

Het gevoel dat het klopt, dat ieder van ons het recht heeft om zijn of haar unieke plaats op deze aarde in te nemen en dat we volmaakt zijn zoals we zijn. Voor wie diep van binnen overtuigd is van die waarheid is dit kleine juweeltje geschreven."

Counselling Magazine

 

Happy Habits - Puur (2011)

isbn 978-90-206-3818-9

 

 

Happy Habits is een boek voor jongeren vanaf 11 jaar (en hun ouders en grootouders, buren, vrienden, etc). Een receptenboek voor een leuk leven, dat jongeren aanmoedigt toch vooral de goeie gewoontes die ze van nature al hebben te koesteren. En suggesties doet voor nog meer goede gewoontes. Een rijk-geillustreerd boek, vol met tips, projectjes, suggesties en vooral veel inspiratie.

>Bestel Happy Habits

 

Overvloed - Spectrum (2007)

isbn 978-90-274-4430-1

 

 

De meeste mensen denken vanuit schaarste en tekorten. Er is niet genoeg liefde, bezit, geld, warmte, veiligheid, frisse lucht, ruimte, etc. En dat terwijl het universum ons alleen maar overvloed biedt. Maar dat moet je dan wel willen zien. In Overvloed wordt beschreven hoe we zelf bijdragen aan schaarste en overvloed, en met welke gedachten en acties je overvloed in je leven brengt. Overvloed brengt je in contact met jouw aangeboren eigenschappen en vaardigheden om een overvloedig creerend mens te zijn. 

>Bestel Overvloed


Groot, Groter, JIJ - Paradigma (2009)

isbn 978-90-499-6011-7


 


De manier waarop je naar jezelf kijkt, bepaalt voor een belangrijk deel hoe je leven eruit ziet. De meeste mensen nemen genoegen met een klein formaat ik. Daar doe je jezelf onrecht mee, maar ook de wereld om je heen die zit te springen om jouw specifieke talenten. In plaats van anderen (zg beroemdheden) als norm te nemen voor het hoogst haalbare in het leven, is het tijd om jezelf te zien als Grootheid. Compleet met alle magie, verwondering en overvloed die daarbij hoort. Jij bent groter dan je dacht, veel groter! En je bent uitgerust met een onvoorstelbare creatiekracht. Ontdek die en ga ermee aan de slag!

>Bestel Groot, Groter, JIJ